30 Aralık 2011 Cuma

Yeni Yıl Kurabiyeleri - 2012

Yeni Yıl Kurabiyeleri - 2012 (6)

HERKESE MUTLU MUTLU YILLAR!! :)
Aslında bu haftayı kursumun olmaması nedeniyle, tamamen süslenecek diğer kurabiyelere ve uzun zamandır yapmak istediğim vs. işlere ayırmıştım.
Çünkü kısacık bir hafta sonu tatilinin ardından yepyeni bir yıl başlayacak ve bu yılın benim için epey yoğun geçeceği de şimdiden sinyallerini veriyor :)
Ama birbirinden şeker iki genç hanım, benden yeni yıl kurabiyeleri süslememi isteyince birden program değişiverdi.
Diğer siparişler ve işleri sonraya bırakıp, hızlıca iki set hazırladım ama gerçekten hızlıca :)

Dün, kurabiyelerin neredeyse ılık ılık süslendiği ve hızlıca paketlenerek teslim edildiği bir gün oldu.
Bana kalsa bu telaşın içinde tek kare bile fotoğraf olmazdı ama her zamanki gibi eşim sağ olsun :)

Ve yine bana kalsa, yeni yıla Melis kurabiyeleri ile girerdi bu blog ama madem eşim bu şirinleri fotoğraflamış, bana da sizlerle paylaşmak ve bu vesile yeni yılını kutlamak kalır. :)

Herkesin yeni yılını en kalbi duygularım ile kutluyor ve Hünerli Bayanlar'daki dileklerimi burada da yinelemek istiyorum; yeni yılın hepimize en başta sağlık, huzur, hayırlı rızk ve ağız tadı getirmesi diliyorum. Bunlar olduktan sonra evelallah çalışır, hayallerimizi bir bir gerçekleştiririz...

Yeni Yıl Kurabiyeleri - 2012 (2)Yeni Yıl Kurabiyeleri - 2012 (1) Yeni Yıl Kurabiyeleri - 2012 (4) Yeni Yıl Kurabiyeleri - 2012 (3) Yeni Yıl Kurabiyeleri - 2012 (5)

6 yorum:

Adsız dedi ki...

ayyy çok ciciler, bayıldım hepsine,, ellerinize sağlık:)))

Hayriye dedi ki...

El emeği göz nuru harika yılbaşı temaları noel babalar,çam ağaçları,hediye paketleri ellerinize sağlık... 2012 Size ve eşinize büyük mutluluklar ve yeni başarılar getirmesi dileği ile... Yeni Yılınızı Kutlar,Sağlık,Mutluluk ve Huzur dolu günler temenni ederim.

Berfin Kucur dedi ki...

Ellerinize sağlık. Gene dar zamanınızda harikalar yaratmışsınız. Hayranım size gerçekten. Yeni yılınızı da kutluyor kucak dolusu sevgiler gönderiyorum size :)

Nily dedi ki...

Merhaba, kurabiyeler çok güzel ellerinize sağlık. Ben bu kurabiyelerde kullandığınız fonttaki harf ve rakam kalıplarını nerden bulabileceğimi soracaktım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Sevgiler.

Adsız dedi ki...

Merhaba Müge Hanım,ben bu kurabiyeleri size sipariş veren Gülce'nin annesiyim.Sizi 1 yıldır SOFRA dergisine konuk olduğunuz zamandan beri izliyorum.Bu sayede diğer blogger arkadaşlarınızı da izlemeye başladım.Bu kurabiyelerle kızımın yaptığı sürpriz bizi çok mutlu etti.Çok şık çok lezzetliydiler.Ellerinize sağlık. Ayrıca dün onları sayfanızda görünce çok daha heyecen yaşadık.Kızıma da bu yaratıcı hediyeleri için teşekkür ediyorum. BİRHAN AKPINAR

Adsız dedi ki...

ben hep sitenize ve blogunuza girip size hayranlıkla bakıyorum her kareye her yazının son satırına kadar hatta ağlıyorum şuanda yaşadığım yerde hiç bir hedefime ulaşamıyorum cevremde hiç arkadaşım toplaşıp birşeyler yapıcağım hiç kimse yok sizin sitenizde ki resimleri gördükçe mutlu oluyorum ve bir baktığıma bir daha bakıyorum iyi ki varsınız müge hanım

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...