31 Mayıs 2012 Perşembe

Yine Pasta Kursu Cicileri :)

Başak Yavuz ile Pasta Kursu

Aslında ekranın başına, geçtiğimiz hafta düzenlenen pasta kurslarından bir kaç kare paylaşmak için geçtim. Sonra sadece birini bulabildim ve onu düzenledim, ama neyse :)
Tam bloga yüklemek üzereyken aklıma Başak geldi! :)
Ocak ayında pasta kursuma katılan ve fotoğraflardan güzel enerjisi zaten belli olan! :) bu cici hanımla bağlantıyı koparmayıp arada mailleşiyoruz.
Pasta konusunda artık "çırak ustayı geçmezse sanat ölürmüş" sözünü doğrular kıvamda, şahane pastalar yapıyor. :)
Geçenlerde yine blogda pasta kursu fotoğraflarını görünce bana güzel bir mail döşemiş, "Müge hanım valla blog Başak'tan önce, Başak'tan sonra diye ikiye ayrılıyor" diyor. :)))
Bende böyle tatlı bir siteme kayıtsız kalamazdım elbet. :)
Başak'çım, işte senin kareler, hem de en yukarıda! :))

Zeynep ve Yonca Hanım ile Pasta Kursu-2

Geçen hafta iki pasta kursum birden vardı. Cuma günü daha önce kurabiye kursuma katılan Zeynep hanım ve arkadaşı Yonca hanımı ağırladım.
Zaten benim pasta kurslarına direk gelen çok çok az. :) Yüzde seksen daha önce kurabiye kursuna katılmış, çok eğlenmiş ve aynı ortamı tekrar yaşamak için pasta kursuna gelenlerden oluşuyor.
Bu nedenle pasta kurslarında -genellikle daha önceden tanıştığımız için- çok daha samimi bir hava oluyor. :)

Zeynep hanım özellikle Cuma gününü belirlemiş, çünkü o gün doğum günü imiş!.
Yani, birlikte akşamki kutlama için güzel bir pasta hazırladık, hem eğlendik, hem de kendi deyimi ile gelirken aklında, hayalinde olan pastanın aynısını yaptık. :)

Pasta kursu bilgilerinden çok benim Dukan diyetim üzerine konuştuğumuz bir gün oldu. Hatta kurstan çıktıktan sonra pasta malzemeleri satan dükkana değil kitapçıya giderek Dukan Diyeti kitabı alacaklarını ve hemen başlayacaklarını söylediler. Artık nasıl heyecanla anlattıysam. :)

Zeynep ve Yonca Hanım ile Pasta Kursu-1

Pastanın üzeri için çok daha fazla kelebek, yıldız ve lolipop hazırladık aslında ama fotoğraf çekilirken hepsini koymayı unutmuşuz. :)

Zeynep ve Yonca Hanım ile Pasta Kursu-3

Bu pamuk prenses temalı pasta ise son zamanlarda kurslarda en çok tercih edilen model. Bana; "karar veremedim, ne yapayım siz söyleyin" dediklerinde, kızınız var ise uyuyan pamuk prenses yapalım, oğlunuz var ise araba yapalım diyorum. :)
Ama hakikaten çok cici değil mi? :)

5 yorum:

Başak dedi ki...

Oleyyyyyy :) Çok mutlu oldum Müge hanım :)Resimlerimi alınca elimde lap-top tur atasım geldi ofiste.. hi hi :) Şimdi ben bu sevinçle akşama yapacağım anne kurabiyelerini ( çünkü annemde herkese kurabiye yaptın bir bana yedirmedin diye sitem ediyor :) ) size ithaf ediyorum :) Sevgiler.. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle :)

Zeynep dedi ki...

Müge Hanım merhaba;
Herhalde doğum gününde kendi pastasını yapma fırsatı bulan azdır,hem çok lezzetli ve süslü bir pasta yaptım hem de hiç unutmayacağım bir hatıra olarak blogda yer aldık.
Çok samimi söylüyorum pasta çok lezzetliydi,akşamın tek konusu pastamdı;nasıl yaptın,bu nasıl bu şekle geldi,o öyle mi bu böyle mi,herkes çok çok beğendi,özellikle çocukların yıldızı ben yiyicem yok lollipop benim kavgası çok komikti :)

SİZE TEKRAR HERŞEY İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM,HAYATIMDA ÇOK GÜZEL BİR ANI OLMASINA SEBEP OLDUNUZ,
SİZ ÇOK DOĞAL BİR İNSANSINIZ,HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN İNŞALLAH,
ÇOK SELAMLAR :))

Bak Bu Harika dedi ki...

sanat eseri gibiler. bende bloğuma beklerim.

Görüşmek üzere

www.bakbuharika.blogspot.com

Lezzetli Sanatlar dedi ki...

Şeker hamuruyla yaptığınız pastalar bir harika !!!
Ellerinize sağlık. Sevgiler, Pırıl.

Unknown dedi ki...

bayılıyorum bu kurabiyelere ellerine sağlık harika görünüyolar..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...