28 Mart 2011 Pazartesi

Kurabiye Eğitimi Görüntüleri - 26.03.2011

IMG_9715a-1

KURABİYE EĞİTİMİ 3.BÖLÜM :)

Sizin hiç; aklınıza gelen bir fikirden dolayı kendinizi canı gönülden tebrik ettiğiniz, fikriniz hayata geçtiğinde, kendinize kocaman bir; “aferin” dediğiniz anlar oldu mu? İllaki olmuştur!
Herkesin, hayatta pek çok kez olur diye düşünüyorum :)

İşte Kurabiye Eğitimi benim için böyle bir şey… Üç haftadır, her eğitim sonunda öğrencilerimi sarılıp, öperek kapıdan uğurladıktan sonra, tatlı bir yorgunlukla kendimi koltuğa bırakıyor ve yüzümde –hafif şapşalımsı- bir gülümseme ile “ne iyi ettin Müge, ne iyi ettin de eğitim vermeye başladın” diyorum.

Her hafta; bir öncekinden keyifli geçiyor…
Her hafta; ben onlardan, onlar benden bir şeyler öğreniyor.
Her hafta; zaman öyle hızlı geçiyor ki, saatler akşamı gösterdiğinde hepimizin yüzünde bir hüzün beliriyor.
Bu yüzden son iki haftadır; “biraz erken gelin, lütfen” diyorum. “Eğitimden önce çay içerek sohbet etme keyfini daha uzun tutabilmek için…

Katılan, katılamayan, bilgi soran, ilgi gösteren, herkese hatta ciddi ciddi bir Anadolu turnesine çıkmayı düşündüren :) İstanbul dışındaki okuyucularıma, hepinize çok çok teşekkürler.
Bana bir kez daha kendimi çok iyi hissettirdiniz. Keşke blogspot kapalı olmasa, keşke beni okuyan herkesle bu mutlu kareleri, bu heyecanlı cümlelerimi paylaşabilsem :(

Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum ve yine aşağıda yer alan; flickr albümündeki birbirinden güzel kareler ile sizi baş başa bırakıyorum efendim :)


1 yorum:

Damaktankalbe dedi ki...

Senden başka bir çok kişi de seni tebrik ediyor:)) Başarılarını severek takip ediyor ve canı gönülden tebrik ediyorum.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...