10 Şubat 2012 Cuma

Kız Bebek Kurabiyeleri "Miray"

Bebek Kurabiyeleri & Miray

Miray bebek için hazırladığım kurabiyeleri hemen hemen aynıları blogda olduğu için yayınlamayı düşünmüyordum aslında. Kendi arşivim için çekmiştim gayet acemice bir kaç kare.
Ancak kurabiyeleri teslim ederken, "fotoğraf çekerken, bir etiketin eksik olduğunu fark ettim ve düzelttim" diye bir cümle kurunca, Gökşen hanımın sevinçle; "internete koyacak mısınız kurabiyelerimi??!!" diye sorması beni kalbimden vurdu. :)
"Elbette koyacağım" deyiverdim :)
Kurabiyelere karar verirken, uzun uzun telefonda sohbet ettiğim, bıcır bıcır Gökşen  hanıma bebeği ile birlikte uzun, sağlıklı, mutlu bir ömür diliyorum canı gönülden...

Bebek Kurabiyeleri & Miray

Bebek Kurabiyeleri & Miray

Bebek Kurabiyeleri & Miray

Bebek Kurabiyeleri & Miray

Vee; tüm kurabiyelerin hızla dağıtılması üzerine, Gökşen hanımın isteği ile, aşağıdaki fotoğrafta görülen sepeti hazırladım bu hafta :)

miray-yeni1

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba Sevgili Müge,yalancı güneşin kendini göstermesine rağmen aslında kar soğuğunun hakim olduğu;doğduğum ay olduğu için kendisini bir ayrı sevdiğim birşeycikler diyemediğim ŞUBAT ayının bu haftasonunda dışardan gelirken yalancı güneşe aldanan ben dur dedim eve giderken sahilden gideyim havada güzel miss gibi,güneşde var!!!Kim dedi bunları? Sahilin ortasına geldiğinde keskin soğukla karşılaşan kestirme yolları kullanarak eve varan içeri girer girmez de çookkk soğuuk,çok üşüdüm diyen bendeniz...Ama şu an iyiyim toparlanmamı sağlayan sıcak içeceklerin yanısıra karşıma çıkan birbirinden güzel pembiş pembiş kurabiyelerle dolu bir sepet..Hiç abartısız söylüyorum rüya gibi bir sepet..Kız bebeğine yakışıcak şekilde süslü püslü farklı modelleriyle üstelik en yakışan renkleri pembişleriyle içimi ısıtan bir sepet..Peekkii bu şaheserler kimin elinden çıkma?Tabiki;şüphesiz sevgili Mügenin...
Sevgili Müge ellerinize sağlık diyorum,harika bir sepet olmuş..
Hepsi çok güzeller ama itiraf etmek gerekirse aralarında en çok 3.fotoğrafdaki bebiş maketli kurabiyeye bayıldım.Bundan sonra benim favorim budur..Aman da aman bir de üstünde pembiş örtüsü,üşümesin,kıyamam ona ben..
Sevgili Mügeciğim malum herşeyin başı SAĞLIK,HUZUR,UFACIK ŞEYLERDEN MUTLULUK PAYI ÇIKARMAK..Bu bazen kış gününde yudumladığınız bir bardak çayın tadında,bazen ufaladığınız ekmek kırıntılarını yemek için pencerinizin önüne gelen serçelerin ekmek kavgalarını izlerken onların cıvıldaşmalarına tanık olmanızda bazen de henüz tanışmamış olsanız bile sevdiğiniz birinin bloğunda yayınladığı kendisinin iyi olduğunu bana hissettiren fotoğraflarının sıcaklığında...
Sevgili Mügeciğim siz o an hangi blogta yer almak istiyorsanız ne zaman yazmak istiyorsanız SEVGİYLE BENİM KABULÜM..Yeter ki bunun için kendinizi zorunlu hissetmeyin lütfen.Tamam blog sahibi olmak ayrı bir duygu olsa gerek,çok istememe rağmen(inşallah olur)henüz bir bloğum yok o yüzden yanlış anlaşılmak istemem ama o gün geldiğinde siz her anlamda kendinizi hazır hissettiğinizde o yazı zaten gelicektir.Yoksa başkalarını memnun etmek adına zorla yazılmış bir yazı yazı değil..zorla hazırlanmış bir sofra sofra değil..İnanıyorum ki o gün geldiğinde o sofralarında,yazılarında,fotoğraflarında enerjisi bize farklı yansıyacaktır..Yeter ki o an sevgiyle,coşkuyla,istekle İÇİNİZDEN GELDİĞİ AN olsun..
Sevgili Müge Herşey Gönlünüzce Olsun..Görüşmek Dileğiyle..
SEVGİLERİMLE..PERİHAN

ruken dedi ki...

ooooh iyisin :))) hünerli bayanlara 1 aydır post girmemişsin Mügee :) panik oldum sonra hemen buraya baktım :) İyi olduğunu bilmek çok güzel..
kurabiyeler muhteşem görünüyor her zaman ki gibi :)) Seni çok seviyorum :) sevgilerr..

Sonsuz Dekorasyon dedi ki...

merhaba müge hnm ben uzun süredir blogunuzu takip ediyorum wep sitenizde çok hoş olmuş pasta kursuyla çok güzel işler çıkmış ortaya tebrik ediyorum. Bence blogunuzun linkinide bu wep sitesine ekleyin ordada çok güzel paylaşımlarınız var sevgiler özge

Pembe Rüyalar dedi ki...

hepsi birbirinden güzel.ellerinize sağlık.herhangi bir kursunuzda grşmek üzere :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...