20 Ocak 2012 Cuma

Pasta Kursundan Şirin Kareler

blog6

Aslında elimde yaklaşık üç aydır biriken, onlarca klasör kurabiye kursu fotoğrafı var...
Bununla ilgili de her gün sitem dolu mailler alıyorum; "bizim fotoğrafları yayınlamayacak mısınız? ya da en azından bize gönderebilir misiniz?" diye çok da haklılar.
İnanın yoğunluktan başımı kaldırıp, şöyle bir fincan kahvemi yapıp, sakin sakin fotoğraflar ile oynamayı, düzenlemeyi ben sizden çok istiyorum ama... ama olmuyor işte :)

Bu, pasta kursu fotoğrafları, hem sayıca az olmaları hem de birbirinden şirin rengarenk pastalar içermesi nedeniyle bana bugün pek bir göz kırptı. :)
Hadi Müge dedim, düzenle de paylaş bunları. Hafta sonuna ağzımız tatlı girelim :)

4 yorum:

Unknown dedi ki...

Sade ve güzel elinize sağlık...

Adsız dedi ki...

ahaa buldum işte buradasınız, kendimi ihanete uğramış gibi hissettim çok alındım size çokk :) aşkolsun Müge hanımcım, biz tam 1 aydır aynı masaya bakıp dururken bu sayfada maşaallah işler tıkırında, sağlığınızdan endişe etmeye başlamıştım birde burayı tıklayayım dedim, iyide yapmışım en azından iyi olduğunuzu öğrendim :) Allah işlerinizde kolaylıklar versin... Ben hala salata olsada olur yeterki sizden birşeyler görelim modundayım... :)Artık hiç de Sessiz olmayan, çok Sıkı Takipciniz... Sevgilerimle...

sevil şahin dedi ki...

birgün bende katılmak istiyorum tatlım. Sırf senle bol bol sohbet edebilmek için..
Sevgiler

Derya dedi ki...

müge hanım yaptığnız şeyler çok güzeller..çok yorum yapmasamda sıkı bir takipçinizim :) keşke bende katılabilsem ama malesef uzaktayım,, emeğinize sağlık.. sevgilerimlerle..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...